Lyckat gäddfiske

Jaha, då var gäddfisket över för denna gång, vi hade hyfsat väder och var nio personer som provade fiskelyckan i Kalvfjärden. Det blev sju gäddor, som vi släppte tillbaka. Och nu undrar ni varför alla står med sina mobiler framme på gruppfotot. Jo, det beror på att man förr höll upp fisken man fångat, men eftersom vi fotograferar fisken och släpper tillbaka den så visar vi våra foton i stället.
Nästa aktivitet är metartävling för barn och vuxna torsdagen den 30 maj på Notholmen mellan 11-14 då vi har den årliga Första metardagen. Vi har metspön och mask, så packa picknick-korgen och kom ned och njut av en skön familjedag på fagra Notholmen.
Dicke och Börje
Sportfiskesektionen


Gruppfoto med fångsten på bild.
Börje Andersson med en av gruppens sju gäddor – som sedan återbördades till sitt rätta element.