God Jul & Gott Nytt År

Tyresö Fiskevårdsförening önskar alla sina medlemmar och er andra som vi möter i vår verksamhet härliga helger framöver!
Vi lägger ett nytt år till handlingarna. 2022 blev året där allt så smått börjat återgå till något som liknar det normala. Sportfiskesektionen genomförde ett antal aktiviteter och siktar på att våra populära pimpelfisken och strömmingspilkande blir av under 2023 (håll koll här i hemsidans kalender för datum för isfisket!). Om allt går som planerat hoppas vi även på att den stora familjesatsningen ”Första Metardagen” p¨å Notholmen på Kristi Himmelsfärdsdag blir av även 2023. När isarna släpper framåt våren blir det till att sjösätta några hyrbåtar och kräftfiskebokningen öppnar i webshopen traditionsenligt den 1 april kl 10.00. Väl mött under 2023.

Tills dess får ni njuta av helgerna och Tyresös fantastiska natur. Och glöm inte de tre ”-skapen” om ni beger er ut på isarna – Kunskap, Sällskap och Redskap.

Styrelsen
Tyresö Fiskevårdsförening