Havsöringfisket avslutade sportfiskesektionens 2017

Då var årets sista fiskeaktivitet över, havsöringsfiske. Trots blåst och kallt, så blev vi sju glada fiskare som prövade lyckan vi vid Sandholmarna. Resultat blev mycket skratt, några drag som försvann, och någon som hittade ett och några bottennapp. Men humöret var på topp och efter lite korv med bröd blev vädret lite bättre. Vilken fin natur vi har i Tyresö! Tack alla ni som varit med och fiskat med sportfiskesektionen i år. Detta var allt för denna gång. Ha det så bra till nästa gång, och skitfiske på er som skall fiska vidare. Hyrbåtarna vid Sandholmarna och Dyviks lövängar ligger kvar i sjön några veckor till om höstfisket lockar! Skicka gärna in bilder på era fångster, berätta gärna vilken sjö och vikt (om ni vet) och gärna vilket drag ni fick den på också.
Fiskehälsningar
Dicke och Börje
Sportfiskesektionen